Over Frank Willems

Ik werk bij Quint Wellington Redwood als Practice Lead en Managing Partner Digitale Strategie, Governance en Leiderschap. Ik ben daarnaast Bijzonder Lector aan Hanzehogeschool Groningen met een lectoraat leiderschap en governance in digitale transformatie en ben gastdocent leiderschap en verandermanagement aan TIAS Tilburg. Ik werk aan een PhD promotieonderzoek over leiderschap en zelforganisatie aan de Rijksuniversiteit Groningen, faculteit Sociologie.

Mijn passie ligt in het samen met het team van mijn klanten op zoek gaan naar patroondoorbraken en verandermogelijkheden in het organiseren van effectiviteit, verbetermogelijkheden, regie en zelforganisatie. Vanuit de combinatie tussen de praktijk in het succesvol toepassen van zelforganisatie-principes en leiderschap bij onze klanten en vanuit praktijkonderzoek met ondernemers en onderzoekers zoek ik samen met deze teams naar innoverende en echt werkende oplossingen voor digitale transformatie waarmee de betrokken mensen het verschil maken.

Vanuit mijn ervaring neem ik doorgewinterde expertise op het gebied van inrichten en veranderen van organisaties en de regie tussen vraag (opdrachtgevers en portfoliomanagement) en aanbod (leveranciers en samenwerkingspartners) mee. Ik ben manager en managing partner van professionele service organisaties geweest en heb ook een aantal Shared Service Centers (SSC) opgezet zowel binnen de overheid als het bedrijfsleven.

Met mijn andere passies voor wedstrijdzeilen en jazzmuziek vindt ik de juiste balans zodat ik kan blijven doen waar ik goed in ben.

Zie ook mijn TEDx talk op Youtube en de regelmatige lezingen, dagvoorzitterschap van seminars, publicaties en koppeling met Twitter, Slideshare, Scribd en LinkedIn via de blogroll in de rechter navigatiekolom van deze weblog.  Je kan ook contact met mij opnemen als je vragen hebt via mail:

Schermafbeelding 2014-05-19 om 22.38.56

 

 

 

Het telefoonnummer waar je mij kan bereiken is 06-53148980

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *